EN NL
panomedia

panomedia...

ontwerpt interactieve web-toepassingen zoals virtual tours op basis van 360°panorama’s. Deze beelden kunnen met de muiscursor helemaal rond worden gedraaid in elke richting. In een virtual tour kunt u navigeren op een 3D-plattegrondtekening waarbij de kijkrichting d.m.v. een radar wordt aangegeven, en evt op een google maps kaart om de locatie te bepalen. Deze beelden kunnen door Panomedia ook op google maps street-views worden geplaatst.

Panomedia stelt kwaliteit en service als belangrijkste uitgangspunt, de panorama’s worden op de hoogste kwaliteit en met HDR techniek gemaakt, de virtual tours zijn d.m.v. Responsive Design voor ieder internet platform en mobiel apparaat bruikbaar en kunnen voor onderhouds-update’s op de server van Panomedia worden geplaatst. Panomedia heeft ruim 10 jaar ervaring met het maken van 360°panorama’s en garandeert 100% tevredenheid’s garantie.

bekijk voorbeeld


Mogelijkheden van een Virtual Tour.

Heeft u vragen over de diverse mogelijkheden, de werkwijze van Panomedia, of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier, e-mail of telefoon.

bekijk portfolio

Contact:

Panomedia

Johan Louw
Postbus 1000
3141TA maassluis
Nederland
e-mail: info@panomedia.nl
tel: 0630901627

Rabobank: IBAN NL25 RABO 0340398795
BTW: NL126997939B01

360°panorama’s

Een interactieve 360° foto brengt een locatie duidelijk en sfeervol in beeld.

Virtual Tours

Een virtuele rondleiding door uw hele bedrijf, uw bezoekers kunnen zelf de kijkrichting bepalen.

Google Maps Street-Views

Uw bedrijf wordt nog sneller gevonden, en iedereen kan direct binnenkijken.